Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > U-17

U-17 Euro i na HNTV-u i Eurosportu

Sjajan interes
medija za hrvatski
U-17 Euro

01.05.2017.
Sjajan interes medija za hrvatski U-17 Euro
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Newsletter
  • RSS

Hrvatski nogometni savez je zaprimio velik broj medijskih prijava za praćenje U-17 Europskog prvenstva, kojemu je Hrvatska domaćin.

Hrvatski gradovi Rijeka, Kostrena, Zaprešić, Lučko, Velika Gorica, Sesvete i Varaždin ugostit će od 3. do 19. svibnja najbolje mlade reprezentacije Europe, a interes medija za praćenje Europskog prvenstva U-17 reprezentacija jest uistinu odličan.

Medijske prijave stižu iz svih dijelova Europe, a ukupno je zaprimljeno 220 prijava za praćenje Eura.

Uz, dakako, veliko zanimanje hrvatskih medija za praćenje Eura, brojni akreditacijski zahtjevi stižu i iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Nizozemske, Španjolske, Mađarske, Škotske, Njemačke, Irske, Engleske, Farskih otoka te Turske.

Europsko prvenstvo uživo će se moći pratiti i na Eurosportu te Hrvatskoj nogometnoj televiziji pa se tako utakmice Hrvatske s Italijom (3. svibnja, 17:45 sati) i Turskom (6. svibnja, 13:15 sati) mogu pratiti na Eurosportu i HNTV-u, dok se dvoboj Hrvatske i Španjolske (9. svibnja, 12 sati) može pratiti samo na HNTV-u.

Uz to, Eurosport i HNTV pripremili su prijenose i brojnih drugih susreta kako grupne faze turnira, tako i završnice, dok na HNTV-u gotovo svakodnevno od 21 sat možete pratiti i posebnu emisiju posvećenu Euru u Hrvatskoj.

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Švedska - Hrvatska

09.03.2018.

'ALDO DROSINA', Pula

Ljestvica

1.Hrvatska3+77
2.Španjolska3+47
3.Albanija3+33
4.Lihtenštajn3-140